Banner BOS

Hilversumse talentenjacht

HSUM-ON-STAGE-glow2

Publieksprijs - 15 t/m 21 april

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 25 april

KAART-VERKOOP-glow2

11
April
2013

Tijdschema audities online

1. Slide HOS De AuditiesMorgen is het zover. Dan staat de hele dag in het teken van zang, dans, muziek en variété. Hilversum On Stage heeft zo'n zestig acts die een auditie-optreden doen in Theater Gooiland. Gisteravond vond een informatiebijeenkomst voor de kandidaten plaats.
De indeling van de audities kan je vinden onder het tabje 'Kandidaten'.

Audities
Zondag staat heel Gooiland in het teken van Hilversum On Stage. In het theater zullen vele auditanten hun act vertonen op het professionele podium. In drie minuten zullen diverse kandidaten hun beste beentje voorzetten. De juryleden geven elke act een compliment en een tip mee. "Met dit jurycommentaar en de positieve podiumervaring hopen wij het amateurtalent in Hilversum een positieve impuls te geven", aldus organisator Wendy Bosman.

Open voor publiek
De audities van Hilversum On Stage vinden plaats tussen 9.00 en 18.00 uur en zijn open voor publiek. Iedereen die wil komen kijken, kan op die dag in het theater een polsbandje kopen. Voor slechts € 4,00 kun je met het polsbandje de hele dag in- en uitlopen.
In de foyer van Gooiland zijn veel culturele organisaties vertegenwoordigd met promotiemateriaal. Daarnaast is er gelegenheid om te lunchen of koffie te drinken met een overheerlijke Hilversum On Stage Muffin, ontwikkeld door Banketbakkerij Burgt. Producent Kevin van den Berg kijkt uit naar de auditiedag. "Wij zijn als organisatie heel gelukkig met het aantal en de diversiteit van de aangemelde kandidaten. Van een jonge violiste tot een gedroomde danskoning en van een dameskoor tot een jeugdige band. Het is een heel leuk en divers programma van Hilversums talent dat zeker de moeite waard om aanstaande zondag naar te komen kijken!"

Bekendmaking finalisten
Alle kandidaten worden verzocht 's avonds weer terug te komen in de theaterzaal. Om 20.00 uur worden de acht winnende acts door de jury bekend gemaakt. Die verdienen een plek in de finaleshow op vrijdag 25 april. De bekendmaking van de finalisten mag u niet missen! Al het Hilversums talent wordt dan bij elkaar gebracht om samen de spannende uitslag af te wachten. Want iedereen hoopt natuurlijk op dat plekje in de wervelende finaleshow!

Online stemmen
Alle audities worden morgen gefilmd door Rti Hilversum en zullen vanaf 15 april te zien zijn op onze website. Een negende act kan dan nog door stemmen van het publiek een plaats in de finaleshow krijgen. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete act via een speciale stemmodule.

blog comments powered by Disqus

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood
{noembedvideo}

Contact

Projectleider:
Wendy Bosman

Producent:
Kevin van den Berg
(06)  15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl