Banner BOS

Hilversumse talentenjacht

HSUM-ON-STAGE-glow2

Publieksprijs - 15 t/m 21 april

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 25 april

KAART-VERKOOP-glow2

20
April
2014

Publiekswinnaar bekend!

Bekendmaking Publiekswinnaar 2De winnaar van de publieksprijs is bekend! Er is in de afgelopen week massaal gestemd voor alle audities. De audities zijn meer dan 10.000 keer bekeken en er zijn duizenden stemmen gegeven. De meeste stemmen gingen naar MDCrew - Marjoleins Dance Studio!
Gefeliciteerd danseressen, jullie zijn de winnaar van de Publieksprijs!

De dansgroep MDCrew heeft de meeste stemmen gekregen van het internetpubliek. Meer dan 2.700 stemmen zijn uitgebracht op de kandidaten van Hilversum On Stage. Samen met  de finalisten (Hoodie - Marjoleins Dance Studio, The Kelly's, Avani Kille, Youssef & Rachel, Roxy & Binnert, Roos Klaassen, Mauve Bos, Dance Studio Silvia) treedt de publiekswinnaar aanstaande vrijdagavond op in de wervelende finalehow!
 
De danseressen van MDCrew in de leeftijd van 9-13 jaar werden vanmiddag verrast door een bezoek van projectleider Wendy Bosman en artistiek leider van Hilversum On Stage, Kevin van den Berg. 
 
Deze winnaars van de Publieksprijs gaan vandaag al aan de slag voor de finaleshow. Morgen zullen ze repeteren met de Hilversum On Stage Band én ze krijgen deze week coaching om de act verder aan te scherpen voor vrijdagavond.

blog comments powered by Disqus

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood
{noembedvideo}

Contact

Projectleider:
Wendy Bosman

Producent:
Kevin van den Berg
(06)  15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl