Banner BOS

Hilversumse talentenjacht

HSUM-ON-STAGE-glow2

Publieksprijs - 15 t/m 21 april

GEEF-JE-STEM-glow2

Finaleshow - 25 april

KAART-VERKOOP-glow2

21
April
2014

Kom vrijdag naar de Hilversum On Stage Finaleshow!

Foto Jeans tijdens Baarn On StageBestel kaarten voor de finaleshow van Hilversum On Stage!Kom naar Hilversums grootste talenten & Jeans in Theater Gooiland!

Na een succesvolle auditiedag 13 april jl. vindt aanstaande vrijdagavond de wervelende finaleshow plaats van Hilversum On Stage. De 9 beste acts die zijn gekozen door de jury én het publiek treden op tijdens de showavond. Bewonder en steun de talenten en kom kijken naar het beste dat Hilversum te bieden heeft!

Finaleshow
Op vrijdag 25 april vindt de grote Hilversum On Stage Finaleshow plaats. Vanaf 19.30 uur presenteren negen diverse acts zich in een avondvullende show vol zang, dans en muziek. De avond wordt geopend door de H'sum On Stage Band (speciale gelegenheidsband samengesteld uit Hilversumse beroepsmuzikanten i.s.m. Globe CKC). Daarnaast zorgt het nationale theaterfenomeen Jeans met een live band voor veel spektakel! De presentatie ligt in handen van juryvoorzitter Peter Lusse en Kevin van den Berg.

Prijzen
Eén van de 9 kandidaten krijgt tijdens de showavond een aanmoedigingsprijs van de jury! Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van € 250,- te besteden aan talentontwikkeling en wordt uitgereikt door locoburgemeester Eric van der Want (wethouder van Cultuur). Verder ontvangt de winnaar een betaalde boeking voor een optreden tijdens Hilversum Alive in het laatste weekend van juni.

En er is nog een unieke prijs! Tijdens de show kun je als bezoeker je stem laten horen. Aan het einde van de avond kun je meestemmen voor de speciale H'sum On Stage Prijs! Eén act, die wordt bepaald door het aanwezige publiek, gaat naar huis met een cheque van € 100,-.Op een bepaald moment in de show kun je stemmen door te sms'en; de presentatoren zullen je uitgebreid uitleggen hoe de stemronde in zijn werk gaat.

Vol = vol!
Bestel hier direct je kaarten voor deze spetterende showavond!
Wees op tijd, want vanaf 19.00 uur arriveren de finalisten met een prachtige witte limousine voor Theater Gooiland en betreden zij het theater over een lange rode loper.

Bekijk hier de finalisten!

blog comments powered by Disqus

Twitter

Social Media

Facebook-rood    Twitter-rood    Youtube-rood
{noembedvideo}

Contact

Projectleider:
Wendy Bosman

Producent:
Kevin van den Berg
(06)  15 46 39 95

[City] On Stage is een concept van:
Stichting de CultuurContainer
www.cultuurcontainer.nl